Kirjanpito, tilinpäätös ja raportointi

Laskutus, myynti- ja ostoreskontrat
Maksuliikenne
Palkanlaskenta
Veroilmoitukset
Yhtiöasiat

Yrityksen talouden seuranta perustuu ajan tasalla olevaan ja hyvin hoidettuun kirjanpitoon. Toimistomme käyttää tiliotteen sähköistä käsittelyä kirjanpidon perustana. Tällä lisätään tehokkuutta ja tarkkuutta.

Kirjanpidon kuukausittaiset perusraportit toimitamme asiakkaillemme pääasiallisesti pdf-tiedostoina sähköpostitse. Muu raportointi tapahtuu asiakkaan toivomuksen mukaan. Vuositulosteet, myös kuukausittainen raportointi, arkistoidaan sähköisesti cd-levylle. Kaikki tieto on siten helposti löydettävissä ja hyllytilan tarve pienenee.

Laskutus, myynti- ja ostoreskontrat

Asiakkaillamme on mahdollisuus käyttää web-laskutuspalveluamme tai laajempaa tilaustenkäsittely-laskutusohjelmaa ASP-palveluna, jotka ovat integroitu kirjanpito- ja reskontraohjelmiin. Voimme hoitaa myös laskutuksen asiakkaan puolesta.

Järjestelmällämme on mahdollista lähettää laskut sähköisenä eli verkkolaskuina eteenpäin.
Reskontra tilitoimiston hoitamana parantaa kirjanpidon ja tuloslaskennan ajantasaisuutta ja luotettavuutta. Ajan tasalla olevan myyntireskontran avulla saatavien seuranta on helppoa. Lisäksi voimme myös hoitaa maksumuistutusten lähettämisen.

Ostolaskujen käsittelyyn on myös monia vaihtoehtoja. Laskujen valvonta ja maksatus perinteisen ostoreskontran avulla on mahdollista hoitaa joko tilitoimiston palveluna tai asiakas voi hoitaa sen itse järjestelmällämme ASP-palvelun avulla. Käytössämme on myös workflow-ohjelma ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn. Laskut tulevat sähköisenä järjestelmäämme ja lähtevät asiakkaalle tarkistus- ja hyväksymiskäsittelyyn ennen maksatusta. Takaisin ylös.

Maksuliikenne

Maksuliikenne tilitoimiston palveluna on vähemmän käytetty palvelu. Suosittelemme sitä asiakkaille, joilla ei ole taloushallinnon henkilöitä palveluksessaan. Maksuliikenteen hoito järjestetään siten, että siitä ei aiheudu riskejä asiakkaalle.

Palkanlaskenta

Laskemme n. 1000 palkkaa/kk. Suurin osa asiakkaistamme on myös kirjanpitoasiakkaitamme. Vuosien mittaan palkanlaskenta on monimutkaistunut joten palkanlaskennan hoitaminen on pieni mutta tärkeä osa tilitoimiston palvelua. Työnantajailmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille ovat myös osa palkanlaskentapalveluamme. Takaisin ylös.

Veroilmoitukset

Vuotuiset veroilmoitukset teemme ja toimitamme verotoimistoon sähköisessä muodossa. Myös kuukausittaiset valvontailmoitukset tehdään sähköisesti.

Yhtiöasiat

Opastamme aloittavia yrittäjiä sopivan yhtiömuodon valinnassa ja tarvittaessa hoidamme kaikki perustamiseen liittyvät toimenpiteet. Teemme myös tarvittavat yhtiömuodon muutokset. Myös tilintarkastus- ja asianajopalvelut voit saada kauttamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous.

Takaisin ylös.